728 x 90

Kia регистрира ново фирмено лого

    КИА регистрира в патентното ведомство на Южна Корея (KIRPIS) ново фирмено лого, който след време може да смени сегашната емблема на автомобилния производител. Това беше съобщено от Motor 1. Новата емблема представляв три съединени букви, които, освен в червено, може да бъдат изпълнени в черен или бял цвят. Символи с подобна стилистика компанията използва в

    КИА регистрира в патентното ведомство на Южна Корея (KIRPIS) ново фирмено лого, който след време може да смени сегашната емблема на автомобилния производител. Това беше съобщено от Motor 1.

    Новата емблема представляв три съединени букви, които, освен в червено, може да бъдат изпълнени в черен или бял цвят. Символи с подобна стилистика компанията използва в електрическия концептуален автомобил Imagined by Kia, представен през март тази година на автомобилния салон в Женева и призван да даде представа за бъдещите моцели на корейската марка.

    Не е изключено подобен бадж да получат по-нататъшните "зелени" модели на Kia – с хибридна или електрическа силова установка. Струва си да се отбележи, че компанията вече продава някои свои автомобила под индивидуални лога. Например, на домашния пазар лифтбекът Stinger се предлага с кратка емблема "Е", а за флагманския кросоувър Kia Mohave от ново поколение е създаден отделен уникален логотип.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт