728 x 90

Нова платформа за споделено пътуване FlixCar във Франция

    Глобалният доставчик на мобилност FlixMobility с марките си FlixBus и FlixTrain направи пътуването лесно, удобно и достъпно след старта си през 2013 година. За да позволи на повече и повече хора да пътуват удобно, FlixMobility стартира FlixCar. Новото начинание започна във Франция този вторник, 17 декември. Новият продукт е безплатен и ще допълни мрежата на

    Глобалният доставчик на мобилност FlixMobility с марките си FlixBus и FlixTrain направи пътуването лесно, удобно и достъпно след старта си през 2013 година. За да позволи на повече и повече хора да пътуват удобно, FlixMobility стартира FlixCar.

    Новото начинание започна във Франция този вторник, 17 декември. Новият продукт е безплатен и ще допълни мрежата на FlixBus.

    Представителни проучвания сред пътниците, привърженици на споделеното пътуване на средни и дълги разстояния във Франция, показват, че повечето потребители биха приели нова платформа за споделено пътуване и са готови да променят платформата, която използват в момента:
    • Близо до 9 от 10 привърженици на споделеното пътуване (86%) чакат алтернативна платформа за споделено пътуване;
    • Близо до 8 от 10 привърженици на споделеното пътуване и шофьори (78%) са готови да променят платформата, която използват в момента.

    FlixCar не изисква комисиони или такси от своите потребители, плащането става само между пътника и водача. Освен това, FlixCar има за цел да опрости пътуването чрез установяване на процес само с 3 кликвания за шофьори и пътници. Потребителите, които използват споделено пътуване чрез други платформи, могат да прехвърлят предишния си опит и оценки на платформата FlixCar.

    Накратко, FlixCar е:
    • Алтернатива: Нова оферта за пътуване на дълги разстояния само с 3 кликвания;
    • Безплатна: прозрачна платформа без допълнителни разходи за всички потребители;
    • Сигурна: Разрешаване на всеки потребител да прехвърля минали преживявания /отзиви за пътувания;
    • Лесна за използване – метод на плащане: в брой или чрез приложения за незабавно плащане.

    FlixCar отговаря на разнообразните нужди от мобилност във Франция и допълва автобусната мрежа, която в момента свързва повече от 200 дестинации във Франция:
    • Допълнително предложение: FlixCar ще предлага маршрути на средни и дълги разстояния, които понастоящем не се обслужват от FlixBus;
    • Допълнителен избор: FlixCar отговаря на нуждите в последната минута, докато FlixBus предлага резервации месеци предварително;
    • Допълващи се по отношение на устойчивостта: Споделеното пътуване и автобусният превоз са най-добрият начин на пътен транспорт с въглероден отпечатък около 3 пъти по-нисък от индивидуален автомобил.

    Иван Лефран-Морен, управляващ директор FlixBus Франция, споделя: „С FlixCar предлагаме на пътниците още една възможност да стигнат от точка А до точка Б, което позволява още по широко портфолио от географски дестинации, отколкото с автобус, но също толкова достъпно и природосъобразно. FlixCar ни дава възможност да развиваме нашата мрежа, но в същото време и да предлагаме повече връзки от врата до врата на пътуващите. След пътуване с FlixBus, споделеното пътуване с кола може да бъде начин за пътника да достигне до последната точка на дестинацията.”

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт