728 x 90

Infiniti мести щабквартирата си обратно в Япония

Infiniti мести щабквартирата си обратно в Япония

Преструктурирането на дейността на Infiniti продължава с пълна сила. След като стана ясно, че премиум марката ще спре производството на коли във Великобритания и ще бъде изтеглена от пазарите в Западна Европа, следващият ход е връщането на щабквартирата от Конг Конг обратно в Япония. Infiniti се позиционира в Хонг Конг през 2012 година с цел

Преструктурирането на дейността на Infiniti продължава с пълна сила. След като стана ясно, че премиум марката ще спре производството на коли във Великобритания и ще бъде изтеглена от пазарите в Западна Европа, следващият ход е връщането на щабквартирата от Конг Конг обратно в Япония.

Infiniti се позиционира в Хонг Конг през 2012 година с цел да опознае по-добре местния пазар и да се адаптира по-добре към него. Към момента в офиса на марката в Китай работят около 180 служители, като не е ясно каква част от тях ще запазят работата си на новата локация.

Според официалната информация от Infiniti, преместването обратно в Япония ще се случи в средата на следващата година. Целта е по-добро партньорство с Nissan в процеса на електрификация на бранда през следващите три години. Новата локация е Йокохама, където е щабквартирана на Nissan.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт