728 x 90

Nissan не е против сливане между Renault и FCA

    Членове на борда на директорите в Nissan са коментирали пред Reuters, че не виждат причина сливането между Renault и Fiat Chrysler Automobiles да не се състои. Шефове на Nissan, Mitsubishi и Renault са дискутирали ситуацията по време на среща в Йокохама, където се намира щабквартирата на Nissan. Пред Reuters, хора от Nissan са споделили, че

    Членове на борда на директорите в Nissan са коментирали пред Reuters, че не виждат причина сливането между Renault и Fiat Chrysler Automobiles да не се състои.

    Шефове на Nissan, Mitsubishi и Renault са дискутирали ситуацията по време на среща в Йокохама, където се намира щабквартирата на Nissan.

    Пред Reuters, хора от Nissan са споделили, че засега няма негативни аспекти на потенциална сделка. От своя страна, босовете на Mitsubishi са се запознали със ситуацията едва преди няколко дни и още нямат изградено становище.

    FCA вече изпрати официално запитване то Renault за обсъждане на сделка за сливане с равно участие в нова компания. Очаква се до края на юни френската компания да отвърне на запитването.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт