728 x 90

Как се ръководи компания като Bugatti от вкъщи?

Кризата с коронавирус не различава млади от стари, богати от бедни и топ мениджъри от работници на поточните линии – всички трябва да са в изолация, доколкото това е възможно. Но работният процес трябва да продължи дори и в мега компании като Bugatti. И там почти всички служители са по домовете си, включително и босът

Кризата с коронавирус не различава млади от стари, богати от бедни и топ мениджъри от работници на поточните линии – всички трябва да са в изолация, доколкото това е възможно.

Но работният процес трябва да продължи дори и в мега компании като Bugatti. И там почти всички служители са по домовете си, включително и босът на фирмата, Щефан Винкелман.

Френската компания разпространи интересен материал, в който обяснява как протича един работен ден на Винкелман от вкъщи. Още преди 8:30 започва наваксването с електронни писма, а около този час е и първата среща с останалите членове от борда на директорите.

Почти цялата сутрин преминава в срещи по телефона или други начини за комуникация. Около обяд Винкелман има кратка обедна почивка, в която наваксва с новините и се подкрепя с храна.

Въпреки изолацията, малка група от хора все още посещава офиса на фирмата, където продължава да тече развойна дейност по нови проекти. Винкелман посещата офиса поне два пъти седмично, за да има пряко наблюдение върху работния процес.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт