728 x 90

Сервизна кампания за над половин милион коли на FCA

Fiat Chrysler Automobiles обяви една от най-мащабните сервизни акции в последните няколко месеца. Американо-италианският производител ще привика в сервизите си по целия свят над половин милион коли. Проблемът се крие в предните чистачки, като контактът с шлиците, чрез които рамената на чистачките се захващат за основата, може да бъде разхлабен. В резултат, чистачките могат да

Fiat Chrysler Automobiles обяви една от най-мащабните сервизни акции в последните няколко месеца. Американо-италианският производител ще привика в сервизите си по целия свят над половин милион коли.

Проблемът се крие в предните чистачки, като контактът с шлиците, чрез които рамената на чистачките се захващат за основата, може да бъде разхлабен. В резултат, чистачките могат да откажат напълно или да "застинат" в непривично положение.

Механиците на фирмата ще имат доста проста задача. Те ще трябва да проверят затягащите гайки на въпросните шлици и, ако те не са подобаващо стегнати, да ги стегнат.

Засегнати на този етап са автомобили от марките Ram и Jeep, като техни модели са били продадени на множество пазари по света, включително и Европа.

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт