728 x 90

Dacia подновява производството си в Румъния

От 21 април Dacia започва частично да възстановява производствената дейност във фабриката си в Миовени, Румъния, в съответствие с всички противоепидемични мерки и с максимален фокус върху безопасността на служителите. На 4 май дейностите в двата завода ще бъдат напълно рестартирани. Производствената дейност се рестартира със доброволно включили се служители: • Производството на части се възобновява

От 21 април Dacia започва частично да възстановява производствената дейност във фабриката си в Миовени, Румъния, в съответствие с всички противоепидемични мерки и с максимален фокус върху безопасността на служителите. На 4 май дейностите в двата завода ще бъдат напълно рестартирани.

Производствената дейност се рестартира със доброволно включили се служители:

• Производството на части се възобновява в малък работен екип;

• Производството на автомобили се възобновява в екипи от служители на 2 смени. 

От прекъсването на производствената дейност в Миовени активно се прилагат необходимите санитарни мерки и мерки за безопасност в подготовка за възобновяване на работата на служителите. През следващите седмици Groupe Renault Румъния ще следи за стриктното прилагане и спазване на тези мерки.

Groupe Renault Румъния наблюдава развитието на пандемичната криза и актуализира защитните мерки, които предприема, за да гарантира опазването на здравето на всички служители на всички свои оперативни локации.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт