728 x 90

Как се прави: Уникалното Porsche 911 Turbo S Exclusive Series (видео)

    Едно от любимите ни занимания, докато сме вкъщи, е да гледаме клипове от автомобилни заводи. Там, където се раждат любимите ни коли. The Wheel Network е канал в YouTube, който се фокусира основно върху производството на нови модели коли. Едно от последните им видеа ни пренася в Германия. Ако имате почти един свободен час, силно

    Едно от любимите ни занимания, докато сме вкъщи, е да гледаме клипове от автомобилни заводи. Там, където се раждат любимите ни коли.

    The Wheel Network е канал в YouTube, който се фокусира основно върху производството на нови модели коли. Едно от последните им видеа ни пренася в Германия.

    Ако имате почти един свободен час, силно ви препоръчваме да изгледате видеото, което сме прикачили по-долу. То обхваща всички аспекти от производствената дейност на един изключителен автомобил.

    Става дума за Porsche 911 Turbo S Exclusive Series, което беше представено още през 2017 година.

    Благодарение на нов софтуер за управление, 3.8-литровият агрегат под капака може да се похвали с 607 конски сили. Ускорението от покой до 100 км/ч е под три секунди.

    Друга ексклузивна екстра е цветът на купето – тъмно златисто, което немците наричат Golden Yellow Metallic. По екстериора се откриват и черни контрастиращи елементи, а подобна цветова комбинация откриваме и в салона. 

    Също толкова специални са и 20-цоловите колела, както и спирачните апарати, боядисани в същия златист нюанс. Колата идва серийно с активно окачване и завиваща задна ос.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт