728 x 90

Infiniti може да се откаже от платформите със задно предаване

Infiniti може да се откаже от платформите със задно предаване

Продажбите на Infiniti продължават да вървят надолу и това най-вероятно ще принуди марката да преосмисли някои от бизнес стратегиите си в следващите години, докладват от Automotive News. Най-съществената промяна ще се изрази в по-директното базиране на премиум модели от марката върху технологии от Nissan. Този ход е съвсем вероятно да наложи преминаването към платфрми с

Продажбите на Infiniti продължават да вървят надолу и това най-вероятно ще принуди марката да преосмисли някои от бизнес стратегиите си в следващите години, докладват от Automotive News.

Най-съществената промяна ще се изрази в по-директното базиране на премиум модели от марката върху технологии от Nissan. Този ход е съвсем вероятно да наложи преминаването към платфрми с предно предаване за сметка на сегашните RWD архитектури.

Фокусът при развитето на марката ще падне върху пазарите в САЩ и Китай, като Европа и Азия ще останат на заден план. Както е известно, Infiniti вече се изтегли от по-голяма част от Стария континент.

В допълнение, от марката планират да залагат все по-често на електрификация като способ да увеличат мощносттана своите модели или пък да им дадат задвижване на четирите колела.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт