728 x 90

Hyundai-Kia разширява производството в Европа

Южнокрейският концерн Hyundai-Kia възнамерява да пусне нови модели догодина на завода си в Словакия. Планира се новата конвейерна линия да помогне за затвърждаването на лидерските позиции на европейския пазар. Скоро във фабриката в Словакия ще се сглобяват обновеният хечбек Kia pro_cee´d, който се ползва с добра репутация в Европа.В момента заводът Hyundai-Kia, разположен в северната

Южнокрейският концерн Hyundai-Kia възнамерява да пусне нови модели догодина на завода си в Словакия. Планира се новата конвейерна линия да помогне за затвърждаването на лидерските позиции на европейския пазар. Скоро във фабриката в Словакия ще се сглобяват обновеният хечбек Kia pro_cee´d, който се ползва с добра репутация в Европа.
В момента заводът Hyundai-Kia, разположен в северната част на Словакия, сега се занимава с производството на кросоувърите Hyundai ix35 и Kia Sportage за европейския пазар. От конвейера на предприятието през миналата година – от януари до ноември, са слезли 207 хиляди автомобила – 50% повече от 2009 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт