728 x 90

Сервизната акция за възд. възглавници Takata вече обхваща 34 млн. коли!

Сервизната акция за възд. възглавници Takata вече обхваща 34 млн. коли!

Проблемът с автомобили, екипирани с въздушни възглавници от производителя Takata, придобива заплашителни размери. Сервизната акция вече обхваща 33.8 милиона коли, с което се превръща в най-голямата в историята на автомобилната промишленост. Интересното е, че това също се превръща в най-голямата сервизна акция на територията на САЩ, независимо за какъв тип продукти става въпрос. Доскоро се

Проблемът с автомобили, екипирани с въздушни възглавници от производителя Takata, придобива заплашителни размери. Сервизната акция вече обхваща 33.8 милиона коли, с което се превръща в най-голямата в историята на автомобилната промишленост.

Интересното е, че това също се превръща в най-голямата сервизна акция на територията на САЩ, независимо за какъв тип продукти става въпрос. Доскоро се смяташе, че през сервизите ще трябва да преминат 18 милиона коли, но сега тази цифра беше почти удвоена.

Коли от почти всички основни автомобилни производители използват еърбези на Takata. Сред тях са BMW Group, FIAT-Chrysler, Ford, General Motors, Honda, Mitsubishi, Nissan, Subaru и Toyota.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт