728 x 90

Отлагат производството на следващия Volkswagen Phaeton, било твърде скъпо

Отлагат производството на следващия Volkswagen Phaeton, било твърде скъпо

Фолксваген е почти готов с работата по следващото поколение Phaeton, но според актуална информация стартът на производството ще бъде отложено. Не се знае за какъв период от време става дума, но по всяка вероятност това ще бъдат няколко месеца. Немците се тревожат, че цената за сглобяването на возилото е доста скъпа, а това е ясна

Фолксваген е почти готов с работата по следващото поколение Phaeton, но според актуална информация стартът на производството ще бъде отложено. Не се знае за какъв период от време става дума, но по всяка вероятност това ще бъдат няколко месеца.

Немците се тревожат, че цената за сглобяването на возилото е доста скъпа, а това е ясна предпоставка за повторен пазарен неуспех на Volkswagen Phaeton. В момента в компанията обмислят начини да се намали себестойността на возилото.

Първото поколение Phaeton се превърна в един от най-слабо продаваните автомобили в последните години за Volkswagen. Цифрите показват, че през миналата година едва 4000 бройки от модела са били реализирани, което е спад от 30% спрямо 2013 г. Този резултат е по-слаб дори от екзотичния Eos.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт