728 x 90

В САЩ вече купуват коли втора ръка от автомат (видео)

Американската онлайн компания за продажба на употребявани автомобили Carvana пусна в Нешвил, щата Тенеси, първия в света автомат за закупуване на коли втора ръка. Мястото за покупка представлява пететажен автоматизиран гараж. Купувачът поставя специална голяма монета във вендинг автомат, след което робот извежда колата от посочения етаж и го доставя на клиента. Всеки има право

Американската онлайн компания за продажба на употребявани автомобили Carvana пусна в Нешвил, щата Тенеси, първия в света автомат за закупуване на коли втора ръка. Мястото за покупка представлява пететажен автоматизиран гараж. Купувачът поставя специална голяма монета във вендинг автомат, след което робот извежда колата от посочения етаж и го доставя на клиента.

Всеки има право да тества избрания употребяван автомобил в продължение на цяла седмица преди да го купи. Вярвате или не, компанията дори ще осигури персонално видео от теста на колата, което можете да споделите в социалните мрежи. Освен това, за тези клиенти, които живеят извън Tенеси, но искат да вземат колата си в автомата, Carvana ще субсидира 200 долара в самолетни билети и ще предостави безплатен транспорт до гаража от летището в Нешвил.

Целият процес на закупуване чрез сайта Carvana отнема не повече от 20 минути и включва всички етапи на покупката – получаване на потвърждение за плащане, избиране на вида гаранции и подписване на самия договор.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт