728 x 90

Разпродадоха McLaren 675LT Spider

McLaren продължава да изумява с невероятните си продажби. Само около месец след представянето на 675LT Spider, британците успяха да реализират всички предвидени бройки от модела. Става дума за 500 автомобила, които ще бъдат доставяни до клиентите в следващите месеци. Цена на модела очевидно няма да бъде обявявана, тъй като това вече не е необходимо. Задвижването

McLaren продължава да изумява с невероятните си продажби. Само около месец след представянето на 675LT Spider, британците успяха да реализират всички предвидени бройки от модела. Става дума за 500 автомобила, които ще бъдат доставяни до клиентите в следващите месеци. Цена на модела очевидно няма да бъде обявявана, тъй като това вече не е необходимо.

Задвижването на модела е поверено на преработен 3.8-литров битурбо мотор, който разполага с мощност от 675 к.с., както и името на модела подсказва. Благодарение на оптимизациите, 675 LT Spider ускорява от покой до 100 км/ч за само 2.9 секунди, а цифрата 200 км/ч се достига след общо 8.1 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт