728 x 90

Ford Mustang изненада германците като гост

    Германците обичат немските спортни автомобили, но също така умеят да ценят и американските, когато те отговарят на изтънчените вкусове на разглезените купувачи от Западна Европа. И през март Ford Mustang успя да изненада германските модели и спечели първото място по продажби сред спортните автомобили в Германия. През миналия месец дилърите на Ford са продали 780

    Германците обичат немските спортни автомобили, но също така умеят да ценят и американските, когато те отговарят на изтънчените вкусове на разглезените купувачи от Западна Европа.

    И през март Ford Mustang успя да изненада германските модели и спечели първото място по продажби сред спортните автомобили в Германия.

    През миналия месец дилърите на Ford са продали 780 бройки от Mustang в родината на BMW и Audi. В сравнение с истерията в Щатите по Mustang, това не е кой знае какво, но е достатъчно за първото място за месеца. В САЩ продажбите на Mustang за март за 12 563 бройки.

    В Германия Ford Mustang завърши миналия месец пред Audi TT, BMW Z4, Jaguar F-Type, Mercedes SLK, Mercedes AMG GT, Porsche Boxster/Cayman (продажбите им се броят общо) и Porsche 911.

    Но Mustang не е най-продаваната спортна кола в Германия от началото на годината. Първото място в тази класация се държи от Audi TT с 2299 продажби. Mustang заема второто място с 1823, а третата позиция е Porsche 911 с 1811 бройки.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт