728 x 90

Пакистан ухажва чуждестранни марки

    Пакистанското правителство поде инициатива за привличане на чуждестранни автомобилни производители на територията си. За целта, различните такси за внос на коли в страната бяха намалени, като освен това се водят и различни преговори с представители на компаниите за инвестиции. Към момента автомобилният пазар в Пакистан е доминиран изцяло от японски производители, като Toyota, Honda и

    Пакистанското правителство поде инициатива за привличане на чуждестранни автомобилни производители на територията си. За целта, различните такси за внос на коли в страната бяха намалени, като освен това се водят и различни преговори с представители на компаниите за инвестиции.

    Към момента автомобилният пазар в Пакистан е доминиран изцяло от японски производители, като Toyota, Honda и Suzuki. Reuters съобщава, че са били провеждани разговори с хора от Renault и Volkswagen, но те са още в първоначален стадий.

    Потенциално, Пакистан е един доста голям пазар. Към момента в страната живеят приблизително 200 милиона човека, а нуждата от личен транспорт нараства с всеки изминал ден.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт