728 x 90

Volvo стъпи в Манхатън

Volvo стъпи в Манхатън

Volvo стана поредният автомобилен производител, отворил ултра луксозен бутик в Манхатън, като временният шоуруум предлага на клиентите възможност да се запознаят с най-новите модели на шведската марка, но ако си харесат нещо, трябва да си го купят от традиционните дилъри на компанията. Новият бутик на Volvo в Манхатън се намира близо до западния край на

Volvo стана поредният автомобилен производител, отворил ултра луксозен бутик в Манхатън, като временният шоуруум предлага на клиентите възможност да се запознаят с най-новите модели на шведската марка, но ако си харесат нещо, трябва да си го купят от традиционните дилъри на компанията.

Новият бутик на Volvo в Манхатън се намира близо до западния край на 14-а улица, само на една пресечка от известния Apple Store.

Голямата звезда в новия магазин е новият голям седан на Volvo – S90, а в бутика клиентите могат да се срещнат с няколко консултанти на марката, които да им обяснят всичко за автомобила.

S90 е изключително важен модел за развитието на гамата на Volvo в световен мащаб, като седанът поема по пътя, прокаран от луксозния SUV XC90, а скоро в бутика в Манхатън ще се появи и комби версията на лимузината – V90.

Временният магазин в Манхатън ще работи до 4 юли.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт