728 x 90

Откриха бомби от Втората Световна в управлението на VW

Откриха бомби от Втората Световна в управлението на VW

Специалисти по експлозиви и бомби се натъкнаха на изоставени бомби от Втората световна война в близост до щаб-квартирата на Volkswagen във Волфсбург, Германия. На четири различни места в близост до управлението на немската марка са открити различни парчета метал, които са издали наличието на експлозиви в земята. Спецчасти са обезвредили три от тях, като за

Специалисти по експлозиви и бомби се натъкнаха на изоставени бомби от Втората световна война в близост до щаб-квартирата на Volkswagen във Волфсбург, Германия. На четири различни места в близост до управлението на немската марка са открити различни парчета метал, които са издали наличието на експлозиви в земята.

Спецчасти са обезвредили три от тях, като за последния е трябвало да бъде отцепен район, в който са се намирали над 700 човека. За късмет, голяма част от служителите са в отпуска и процесът на временна евакуация е бил доста лесен. Зоната около завода на Фолксваген във Волфсбург е бил сериозно бомбардиран по време на войната, като това не е първият подобен случай на открити бомби в близост.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт