728 x 90

Ford удължава производството на GT с две години

Ford удължава производството на GT с две години

Ford има добри новини за тези, които не бяха одобрени за поръчка на уникалния спортен автомобил GT. От Синия овал обещаха, че ще удължат производството на колата с още две години, за да могат да "задоволят по-голяма част от верните си посланици". Схемата ще бъде следната. Клиентите, които вече са подали запитване ще бъдат включени

Ford има добри новини за тези, които не бяха одобрени за поръчка на уникалния спортен автомобил GT. От Синия овал обещаха, че ще удължат производството на колата с още две години, за да могат да "задоволят по-голяма част от верните си посланици".

Схемата ще бъде следната. Клиентите, които вече са подали запитване ще бъдат включени в продажбите през третата години на сглобяване на колата. В началото на 2018 г. Ford ще започне да приема поръчки от нови хора.

Единствената подробност, която не е известна зазега, е дали производителят ще продължи да сглобява по 250 бройки на годината. Ако това бъде запазено, то на практика Ford ще изкара допълнителни 500 бройки от модела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт