728 x 90

Местят част от производството на Dacia Logan в Мароко

Местят част от производството на Dacia Logan в Мароко

Dacia трябва да увеличи производството на модела си Duster, тъй като интересът към него е изключително висок. Поради тази причина, част от монтажа на Logan MCV ще бъде изместен от Миовени в Румъния към Мароко. Все още не се знае каква точно част ще бъде прехвърлена към Мароко, но френски медии съобщават, че операцията ще

Dacia трябва да увеличи производството на модела си Duster, тъй като интересът към него е изключително висок. Поради тази причина, част от монтажа на Logan MCV ще бъде изместен от Миовени в Румъния към Мароко.

Все още не се знае каква точно част ще бъде прехвърлена към Мароко, но френски медии съобщават, че операцията ще стартира през първата четвърт на следващата година.

Важно уточнение е, че служителите в завода няма да бъдат засегнати от промяната и ще запазят работните си места и ангажираността си на поточните линии.

Предвижда се заводът в Танжер, където се сглобяват още Sandero, Lodgy и Dokker, да получи инвестиция в размер на около 20 милиона евро преди старта на производството на Logan комби.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт