728 x 90

За Tesla Model 3 ще се чака поне до средата на 2018 година

    В Tesla планират бързо да увеличат производството на новия Model 3, тъй като списъкът с предварителните поръчки надхвърли всички очаквания. За да тушират страховете на клиентите, че ще чакат твърде дълго за новия си електромобил, от компанията обявиха, че който поръча сега Model 3, ще чака до средата на 2018 година. „Доставката на колите, поръчани

    В Tesla планират бързо да увеличат производството на новия Model 3, тъй като списъкът с предварителните поръчки надхвърли всички очаквания.

    За да тушират страховете на клиентите, че ще чакат твърде дълго за новия си електромобил, от компанията обявиха, че който поръча сега Model 3, ще чака до средата на 2018 година.

    „Доставката на колите, поръчани сега ще е през средата на 2018 или малко по-късно – появи се съобщение на сайта на Tesla. – Искаме да потвърдим, че производството на Model 3 ще стартира по план, т.е в средата на 2017 година.”

    Историята на Tesla досега обаче учи, че компанията обикновено не спазва сроковете, които си поставя. Първите модели на Tesla – Roadster, Model S и Model X закъсняха с години, а ранното им производство беше съпътствано с поредица дребни проблеми и трудности. От Tesla обаче обещават, че при Model 3 всичко ще е различно.

    Компанията събра 373 000 поръчки за Model 3 в рамките на няколко седмици и това създаде истинска буря в автомобилната индустрия. Само за сведение, General Motors успя да продаде едва 16 000 електрически Chevrolet Volt от началото на годината.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт