728 x 90

GM отвори най-големия завод за полицейски коли в Европа

GM отвори най-големия завод за полицейски коли в Европа

Vauxhall, британското подразделение на General Motors, отвори нов завод за сглобяване на полицейски автомобили в близост до град Лутън на Острова. Съоръжението ще монтира по около 2500 коли годишно. Макар и тази цифра да не е впечатляваща сама по себе си, тя превръща фабриката в най-голямата за патрулки на Стария континент. В рамките на завода

Vauxhall, британското подразделение на General Motors, отвори нов завод за сглобяване на полицейски автомобили в близост до град Лутън на Острова.

Съоръжението ще монтира по около 2500 коли годишно. Макар и тази цифра да не е впечатляваща сама по себе си, тя превръща фабриката в най-голямата за патрулки на Стария континент.

В рамките на завода британците ще затворят напълно цикъла по производство на специализираните машини. Там ще се извършват специални тестове и ще се преоборудват готови коли с необходимата техника.

В новата фабрика ще работят допълнително около 50 служители, които ще монтират различни апарати и системи по модели като Corsa, Astra, Insignia, Mokka, Combo, Movano и Vivaro.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт