728 x 90

Cadillac стартира програма за споделяне на луксозни автомобили

Cadillac стартира програма за споделяне на луксозни автомобили

Cadillac представи програмата си Book за споделяне на луксозни автомобили, участието в която изисква плащане на месечна вноска. Става въпрос за 1500 долара, а срещу това клиентите могат да ползват различни модели на марката, без да се ангажират с покупка или лизинг. „Book by Cadillac” е нова и иновативна опция, насочена към нарастващата група шофьори,

Cadillac представи програмата си Book за споделяне на луксозни автомобили, участието в която изисква плащане на месечна вноска. Става въпрос за 1500 долара, а срещу това клиентите могат да ползват различни модели на марката, без да се ангажират с покупка или лизинг.

„Book by Cadillac” е нова и иновативна опция, насочена към нарастващата група шофьори, които карат луксозни коли и търсят възможност да опитат различни автомобили – обясни шефа на маркетинга на Cadillac Уве Елингхаус. – Целта е да отговорим на индивидуалните нужди на всеки клиент, които иска да пробва различен автомобил, но без да се ангажира с дългосрочни сделки.”

1500 долара на месец е по-скъпо от лизинговите сделки за луксозни коли в Щатите, а в сумата влиза и поддръжката на колата, застраховки и т.н.

От Cadillac обясниха, че идеята им е клиентите им да могат да карат Escalade през зимата, когато ходят на ски, а за лятото да заложат на динамичния V Series.

В началото програмата Book ще е ограничена само в Ню Йорк, а след това ще започне да се предлага и на други места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт