728 x 90

PSA Group се завръща в Индия

    Френският производител PSA Group обяви официално завръщането си на индийския пазар. Компанията обяви, че ще си партнира с местният конгломерат CK Birla Group и ще изхарчи около 100 милиона евро за завод за автомобили и автомобилни компоненти. Все още не е ясно кога точно ще стартират продажбите на френски коли в страната, нито кои точно модели

    Френският производител PSA Group обяви официално завръщането си на индийския пазар. Компанията обяви, че ще си партнира с местният конгломерат CK Birla Group и ще изхарчи около 100 милиона евро за завод за автомобили и автомобилни компоненти.

    Все още не е ясно кога точно ще стартират продажбите на френски коли в страната, нито кои точно модели ще се предлагат там. Съществува възможност PSA да лансира адаптирани версии на Peugeot 301 и/или Citroen C-Elysee, а според някои източници не е изключено и разработването на чисто нов модел.

    По време на пресконференцията на производителя стана ясно, че се планира годишно производство от около 100 000 автомобила, което ще задоволява основно местното потребление.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт