728 x 90

Дизайнерът на Skoda премина в BMW

Дизайнерът на Skoda премина в BMW

Главният дизайнер на Skoda, Йозеф Кабан, сменя службата си и ще се присъедини към редиците на BMW. Дизайнерът, който е в най-голяма степен отговорен за визията на Bugatti Chiron, както и за тази на обновения Skoda Octavia, ще приеме ролята на втори главен дизайнер при баварците, работещ заедно с Адриан ван Хойдонк. 44-годишният словак на

Главният дизайнер на Skoda, Йозеф Кабан, сменя службата си и ще се присъедини към редиците на BMW. Дизайнерът, който е в най-голяма степен отговорен за визията на Bugatti Chiron, както и за тази на обновения Skoda Octavia, ще приеме ролята на втори главен дизайнер при баварците, работещ заедно с Адриан ван Хойдонк. 44-годишният словак на практика замества Карим Хабиб.

Все още няма информация от страна на чешкия производител кой ще замени Кабан. През тази година би трябвало да видим обновени версии на Rapid и Citigo, както и изцяло ново поколение Yeti, като тези модели най-вероятно ще са последните за компанията, създадени под влиянието на Кабан.

Що се отнася до Карим Хабиб, неговите последни работи за BMW се свързват с наследника на Z4, първия в историята Х7 и новото поколение на 6-Series.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт