728 x 90

Morgan пуска своя бира

Британската автомобилна компания Morgan пусна и собствена марка бира, като дебютира на този пазар с пакет от 3 бири, посветени на актуалните модели на фирмата. Производството на бирата е поверено на Friday Beer Company, чиято централа е в града на Morgan – Малвърн. Опаковката от 3 бири на Morgan е на цена 15 лири. Първата

Британската автомобилна компания Morgan пусна и собствена марка бира, като дебютира на този пазар с пакет от 3 бири, посветени на актуалните модели на фирмата.

Производството на бирата е поверено на Friday Beer Company, чиято централа е в града на Morgan – Малвърн.

Опаковката от 3 бири на Morgan е на цена 15 лири.

Първата е Morgan 4/4 Blonde Ale и е посветена на 4/4 – първият четириколесен модел на марката, който се произвежда и до днес. Алкохолният градус на пивото, което „отговаря” на двуместния роудстър с класически дизайн е 4,4, естествено.

Следва Morgan 3 Wheeler Dark Mild Ale – 3-процентово пиво в чест на триколесния Morgan, който от 2016 година присъства на пазара и в електрически вариант.

И накрая – Morgan Aero 8 Rye Ale, посветен на спортния Aero 8. Двуместният роудстър се върна в производствената гама на Morgan през 2015, а алкохолният градус на напитката е 4,8 процента, за да отговаря на работния обем на 8-цилиндровия двигател на автомобила – 4,8 литра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт