728 x 90

Karma Revero пое към дилърите

Karma Revero пое към дилърите

Възроденият хибрид на Хенрик Фискер, който вече носи името Karma Revero най-после пристига при дилърите, а цената на всеки един автомобил стартира от 130 000 долара. Началото на доставките беше поставено в петък, когато първите автомобили заминаха от фабриката на Karma Automotive в Морено Вали. В момента в Щатите и в Канада има 13 сервизни

Възроденият хибрид на Хенрик Фискер, който вече носи името Karma Revero най-после пристига при дилърите, а цената на всеки един автомобил стартира от 130 000 долара.

Началото на доставките беше поставено в петък, когато първите автомобили заминаха от фабриката на Karma Automotive в Морено Вали.

В момента в Щатите и в Канада има 13 сервизни центрове на Karma, като 10 от тях продават и коли.

„С началото на тези доставки Karma направи крачката от компания, която развива готови модели към автомобилен производител – обясни един от шефовете на Karma Джим Тейлър. – За нас това бяха критично важни стъпки, но вече сме производител на луксозни автомобили.”

Karma започна производството на Revero в завода в Южна Калифорния през лятото, като на година максималното производство може да достигне 3000 коли.

В същото време компанията строи още един завод в Китай, като инвестицията там е 375 милиона долара. Когато този завод заработи Karma ще може да произвежда 50 000 хибрида на година в него.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт