728 x 90

Hyundai N стъпва в Щатите догодина

    Подразделението на Hyundai, което ще предлага на пазара по-мощни и динамични модели – N, ще дебютира догодина и в Щатите. Но американците няма да имат достъп до първия модел на Hyundai N – i30 N, който ще бъде представен още тази година. „САЩ са много важен пазар за нас и ние имаме план за присъствието

    Подразделението на Hyundai, което ще предлага на пазара по-мощни и динамични модели – N, ще дебютира догодина и в Щатите. Но американците няма да имат достъп до първия модел на Hyundai N – i30 N, който ще бъде представен още тази година.

    „САЩ са много важен пазар за нас и ние имаме план за присъствието ни там”, обясни шефът на Hyundai N Алберт Бирман, който дойде в корейския гигант от M-поделението на BMW.

    И тъй като i30 N няма да се предлага в Щатите, много е възможно първия N-модел за американците да е по-мощна и бърза версия на популярния Elantra или пък на Veloster. Бирман не коментира тези предположения, а при споменаването на Veloster само се усмихна.

    В момента Hyundai разработва второто поколение на интересния модел и прототипите на бъдещия Veloster навъртат сериозен километраж.

    Бирман обаче веднага направи уточнението, че бъдещия Veloster ще има версия Turbo, т.е по-мощен вариант, който обаче не трябва да се бърка с потенциалната N-версия на модела.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт