728 x 90

1 година по-късно: Jannarelly достави първата си кола

1 година по-късно: Jannarelly достави първата си кола

Една година след премиерата на първия модел на компанията от ОАЕ Jannarelly Automotive, първият клиент вече е получил колата си, а днес марката ще представи официално спайдъра Design-1 в Льо Ман. Компанията е създадена от дизайнера Антъни Джанарели, който ползва помощта на собственика на компания за производство на яхти Фредерик Жюйо. Първите снимки на Design-1,

Една година след премиерата на първия модел на компанията от ОАЕ Jannarelly Automotive, първият клиент вече е получил колата си, а днес марката ще представи официално спайдъра Design-1 в Льо Ман.

Компанията е създадена от дизайнера Антъни Джанарели, който ползва помощта на собственика на компания за производство на яхти Фредерик Жюйо.

Първите снимки на Design-1, който трябва да е евтината алтернатива на утвърдените супер автомобили, се появиха в края на 2015 година, а през юни 2016 беше представен и първия автомобил.

Design-1 се задвижва 3,5-литров 6-цилиндров мотор от Nissan с мощност 304 конски сили, който работи с 6-степенна механична предавателна кутия. Максималната скорост на кабриото е 220 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч става за 4 секунди.

Цените на Design-1 стартират от 62 000 долара, а първите 30 бройки от производствената серия на модела са с някои екстри, които не се плащат допълнително: карбонови аеродинамични елементи, хромирани елементи по каросерията и кожен салон.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт