728 x 90

Сменят името на HSV, тунинг дивизията на Holden

    Няколко различни източника сочат, че HSV, тунинг подразделението на австралийския производител Holden, част от портфолиото на General Motors, ще смени своето име. Макар и привидно информацията да не е много вълнуваща, смяната на името към Walkinshaw може да донесе и друга сериозна новост на континента. Според Car Advice, австралийците може да започнат внасянето и дори

    Няколко различни източника сочат, че HSV, тунинг подразделението на австралийския производител Holden, част от портфолиото на General Motors, ще смени своето име.

    Макар и привидно информацията да не е много вълнуваща, смяната на името към Walkinshaw може да донесе и друга сериозна новост на континента.

    Според Car Advice, австралийците може да започнат внасянето и дори доработката на някои модели Chevrolet, като най-голям интерес обезателно ще има към спортния Corvette.

    HSV е създаден през 1987 година и се занимава със силова и визуална доработка на серийни модели на Holden. Продуктите на фирмата се изнасят също в Нова Зеландия и Сингапур.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт