728 x 90

Tata орязва сериозно бюджета

Най-голямата индийска автомобилна компания Tata ще намали сериозно бюджета си през следващите няколко години. Най-напред, производителят ще се прости с плановете си за спортна кола, които бяха поставени на дневен ред по време на изложението в Женева по-рано тази година. Освен това, индийците няма да се появят на женевския салон догодина след 19 поредни участия

Най-голямата индийска автомобилна компания Tata ще намали сериозно бюджета си през следващите няколко години. Най-напред, производителят ще се прости с плановете си за спортна кола, които бяха поставени на дневен ред по време на изложението в Женева по-рано тази година.

Освен това, индийците няма да се появят на женевския салон догодина след 19 поредни участия на него. Причината е, че мениджърите в компанията не смятат, че имат какво да представят на европейските потребители. Още повече, в момента Тата не присъства официално на пазарите на Стария континент.

Още един ход в посока намаляване на бюджета ще бъде орязването на заплатите и бонусите на някои от ръководните кадри в компанията.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт