728 x 90

Започнаха да крадат колите от Дизелгейт

Започнаха да крадат колите от Дизелгейт

През януари тази година Volkswagen започна да складира всички автомобили, засгнати от Дизелгейт в Америка, на специално нает паркинг околко спортна зала в Мичиган. По-рано тази седмица, по информация на редица водещи за страната медии, част от тези коли е изчезнала, като все още не е ясно как точно е станало това. По полицейски доклади,

През януари тази година Volkswagen започна да складира всички автомобили, засгнати от Дизелгейт в Америка, на специално нает паркинг околко спортна зала в Мичиган.

По-рано тази седмица, по информация на редица водещи за страната медии, част от тези коли е изчезнала, като все още не е ясно как точно е станало това.

По полицейски доклади, около 60 машини са били изтеглени в съседен щат, където са били продадени на търг, без дилърът да е бил запознат с техния статут на откраднати.

Съобщава се, че всеки един екземпляр е бил купен за 11 000 долара и в последствие продаден за около 18 000 долара. Новите собственици на автомобилите едва ли предполагат, че те са издирвани.

До този момент върнати са около 20 коли, като предстои пълното изясняване на случая. Volkswagen отказва коментар.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт