728 x 90

Джеръми Кларксън рекламира авиокомпания

    Скандалният бивш водещ на тв шоуто Top Gear Джеръми Кларксън, който сега прави сходно предаване – The Grand Tour, е новото рекламно лице на авиокомпанията Emirates. Британецът участва в рекламен клип, показващ новия дизайн на първа класа в самолетите на компанията, като за вдъхновение на концепцията е послужила S-класата на Mercedes. Emirates представи новия дизайн

    Скандалният бивш водещ на тв шоуто Top Gear Джеръми Кларксън, който сега прави сходно предаване – The Grand Tour, е новото рекламно лице на авиокомпанията Emirates.

    Британецът участва в рекламен клип, показващ новия дизайн на първа класа в самолетите на компанията, като за вдъхновение на концепцията е послужила S-класата на Mercedes.

    Emirates представи новия дизайн на първа класа на борда на самолетите си по време на автомобилното изложение в Дубай.

    Всяко едно самостоятелно място в първа класа е оборудвано с кресло, превръщащо се в легло, 32-инчов телевизор, сензорен панел за управление на инфотейнмънт системата, безжични слушалки с функция за активно потискане на шума и допълнителна масичка за кафе.

    Обновената първа класа ще дебютира на борда на Boeing 777-300ER, като полетите стартират от 1 декември по маршрутите Дубай – Женева и Дубай – Брюксел.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт