728 x 90

Audi се отказа да продава Ducati

    Рупърт Щадлер, един от най-високопоставените хора в Audi, потвърди, че немците са се отказали от продаването на мотоциклетния производител Ducati. Причината за това е, че от компанията са намерили начин да спестят немалка сума финанси чрез задълбочени синергии с колегите си от Porsche, което означава, че няма необходимост от набавянето на свежи пари от продажбата

    Рупърт Щадлер, един от най-високопоставените хора в Audi, потвърди, че немците са се отказали от продаването на мотоциклетния производител Ducati.

    Причината за това е, че от компанията са намерили начин да спестят немалка сума финанси чрез задълбочени синергии с колегите си от Porsche, което означава, че няма необходимост от набавянето на свежи пари от продажбата на Ducati.

    Audi закупи Ducati през 2012 година, а през май месец тази година се появиха слухове, че италианците ще бъдат продадени на друга фирма поради разходите на Volkswagen Group свързани с Дизелгейт.

    "Мога да ви уверя, че Ducati принадлежи на семейството на Audi. Ducati е перфектното допълнеие на премиум философията ни в света на мотоциклетите."

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт