728 x 90

Това са финалистите за Кола на Годината в Света

Това са финалистите за Кола на Годината в Света

Станаха ясни десетте финалисти от конкурса 2018 World Car of the Year, като сред тях има автомобили от Италия, Япония, Южна Корея, Германия, Великобритания и други. Гласуването на журито ще бъде приключено преди изложението в Женева през март тази година. Победителят ще стане ясен в рамките на салона в Ню Йорк около месец по-късно. Ето и

Станаха ясни десетте финалисти от конкурса 2018 World Car of the Year, като сред тях има автомобили от Италия, Япония, Южна Корея, Германия, Великобритания и други.

Гласуването на журито ще бъде приключено преди изложението в Женева през март тази година. Победителят ще стане ясен в рамките на салона в Ню Йорк около месец по-късно.

Ето и финалистите в основната категория Автомобил на Годината в Света: Alfa Romeo Giulia, BMW X3, Kia Stinger, Land Rover Discovery, Mazda CX-5, Nissan Leaf, Range Rover Velar, Toyota Camry, Volkswagen T-Roc и Volvo XC60.

Журито ще връчи награди и в още няколко категории, като Луксозна кола, Спортна кола, Градска кола и Екологична кола на годината. Някои от финалистите в тези раздели ще участват и в битката за голямата титла.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт