728 x 90

Британец получи първия от новите Nissan Leaf

Британец получи първия от новите Nissan Leaf

Първият екземпляр от второто поколение на електрическия Nissan Leaf в Европа беше доставен във Великобритания, а клиентът е Лео Моран. Той е на 63 години, пенсиониран полицай и от над една година шофира електромобил, като досега е ползвал първото поколение на Leaf. Според него, новият Leaf е най-добрият автомобил, в който се е качвал. „Карал

Първият екземпляр от второто поколение на електрическия Nissan Leaf в Европа беше доставен във Великобритания, а клиентът е Лео Моран. Той е на 63 години, пенсиониран полицай и от над една година шофира електромобил, като досега е ползвал първото поколение на Leaf. Според него, новият Leaf е най-добрият автомобил, в който се е качвал.

„Карал съм много автомобили, включително и спортни, но новият Leaf ги превъзхожда – обясни Моран. – Сега с по-голямата батерия и по-големият пробег, електромобилът става още по-удобен, тъй като мога да пътувам по-далеч. Надявам се, че мрежата зарядни станции във Великобритания ще продължи да се разраства.”

На Острова Leaf ползва държавна отстъпка в размер на 4500 лири, а така цените на електромобила започват 21 990 лири за базовата версия Vista.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт