728 x 90

Dodge Demon остава строго лимитиран до 3300 бройки

Dodge потвърди, че уникалният автомобил за драг Challenger SRT Demon няма да получи нова моделна година. Всъщност, това беше ясно още от самото начало, но през последните седмици възникнаха слухове, че американците ще увеличат производството. Спекулациите бяха захранени от коментари на потребители по форуми и в социалните мрежи, където бяха пускани неофициални данни, базирани на

Dodge потвърди, че уникалният автомобил за драг Challenger SRT Demon няма да получи нова моделна година. Всъщност, това беше ясно още от самото начало, но през последните седмици възникнаха слухове, че американците ще увеличат производството.

Спекулациите бяха захранени от коментари на потребители по форуми и в социалните мрежи, където бяха пускани неофициални данни, базирани на разговори с дилъри на марката.

Основната причина Dodge да не пусне допълнителна серия от модела е, че фирмата предварително анонсира точната бройка автомобили, които ще бъдат произведени. Това накара някои клиенти да инвестират в машината поради ексклузивността й и да се надяват на печалба някой ден.

Освен това, ако все пак реши да наруши обещанието си, Dodge може да бъде съден за фалшива реклама.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт