728 x 90

Обмислят увеличение на производството на Polestar 1

Въпреки че все още не се продава официално, първият модел на Polestar в историята на марката като самостоятелна такава е вече истински хит. Първоначално шведите планираха да произвеждат по едва 500 бройки от возилото на година в рамките на три години. От премиерата на Polestar 1 досега обаче над 5000 потенциални клиенти са изразили интерес

Въпреки че все още не се продава официално, първият модел на Polestar в историята на марката като самостоятелна такава е вече истински хит.

Първоначално шведите планираха да произвеждат по едва 500 бройки от возилото на година в рамките на три години. От премиерата на Polestar 1 досега обаче над 5000 потенциални клиенти са изразили интерес към купето.

В момента Polestar строи първия си завод, който ще бъде позициониран в Китай. Плановете са там да се сглобява Polestar 1 в една смяна на ден, но, ако интересът продължи да се покачва, може да бъде добавена и нощна смяна.

Polestar 1 ще е истинско предизвикателство за шведите, тъй като това е първият автомобил в историята на Volvo, който разполага с купе от карбонови нишки.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт