728 x 90

Chevrolet пуска Bolt и като баничарка

Chevrolet пуска Bolt и като баничарка

В скоро време Chevrolet може да предложи на пазара в Щатите електрическия Bolt в лекотоварен вариант, като така той ще влезе в групата модели на гиганта, които се предлагат „недоокомплектовани” за нуждите на компании, които пазаруват флотилии служебни возила. Според анализаторите, ако се махнат задните седалки на Bolt, моделът ще е лидер в своя клас

В скоро време Chevrolet може да предложи на пазара в Щатите електрическия Bolt в лекотоварен вариант, като така той ще влезе в групата модели на гиганта, които се предлагат „недоокомплектовани” за нуждите на компании, които пазаруват флотилии служебни возила.

Според анализаторите, ако се махнат задните седалки на Bolt, моделът ще е лидер в своя клас по отношение на товарното пространство, което ще предлага. А електрическото задвижване определено ще го направи предпочитан избор за редица градски дейности, при това не само в Щатите.

Лекотоварният Bolt Incomplete ще се произвежда заедно с обикновения Bolt в завода на GM Orion, северно от Детройт.

Предполага се, че лекотоварната гама електромобили на всички компании, които присъстват в този сегмент, тепърва ще расте, тъй като търсенето на такива возила в световен мащаб само ще се увеличава.

В Европа Renault предлага електрическо Kangoo, което обаче предлага доста повече пространство в сравнение с Bolt.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт