728 x 90

Илон Мъск изтри профилите на Tesla и SpaceX във Facebook

Илон Мъск изтри профилите на Tesla и SpaceX във Facebook

Скандалът с фалшивите профили във фейсбук набира все по-голяма скорост и се превръща в истинска Интернет война между социалните мрежи. Появи се и кампания #deletefacebook, която призовава за бойкот на най-популярното занимание в свободно и работно време през последните години. Каква ще бъде реакцията на бизнеса все още не е ясно, но един от най-големите

Скандалът с фалшивите профили във фейсбук набира все по-голяма скорост и се превръща в истинска Интернет война между социалните мрежи. Появи се и кампания #deletefacebook, която призовава за бойкот на най-популярното занимание в свободно и работно време през последните години.

Каква ще бъде реакцията на бизнеса все още не е ясно, но един от най-големите бизнесмени и визионери на настоящата високотехнологична епоха Илон Мъск реши да подкрепи акцията и изтри страниците на Tesla и SpaceX във Facebook – всяка от тях с по над 2,5 милиона последователи.

Мъск спомена, че дори не е знаел за фейсбук профила на SpaceX, а този на Tesla изглеждал зле. И двете компании обаче остават активни в Туитър. Там те са с показатели около 2,5 и 6,7 милиона, съответно. Самият Илон Мъск в Twitter има над 20 милиона читатели на собствените си туитове.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт