728 x 90

Daimler и BMW Group обединяват сили в градската мобилност

Daimler и BMW Group обединяват сили в градската мобилност

BMW Group и Daimler обединяват сили, за да предлагат на клиентите си обединен сервиз по обезпечаване на устойчивата градска мобилност. За целта двата холдинга подписаха съглашение за обединение на своите бизнес подразделения за услугите по мобилността. След съответната проверка и получаване на одобрение от антимонополните ведомства БМВ и Даймлер планират обединение на своите сега съществуващи

BMW Group и Daimler обединяват сили, за да предлагат на клиентите си обединен сервиз по обезпечаване на устойчивата градска мобилност. За целта двата холдинга подписаха съглашение за обединение на своите бизнес подразделения за услугите по мобилността.

След съответната проверка и получаване на одобрение от антимонополните ведомства БМВ и Даймлер планират обединение на своите сега съществуващи услуги за мобилност в области, като споделено пътуване, паркиране, зареждане и мултимодалност – с цел стратегическото им развитие. Двата концерна ще притежават по 50% дял в новото съвместно предприятие, което обединява услугите в мобилността, без да пречи на професионалната конкуренция в другите сфери.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт