728 x 90

Изненадващо смениха боса на Cadillac

Изненадващо смениха боса на Cadillac

Йохан де Нисшен, който ръководи Cadillac в последните четири години, изненадващо беше освободен от поста си. На този етап не се съобщава официално причината за раздялата, като General Motors коментира единствено, че Нисшен ще преследва нови интереси. На негово място веднага стъпва Стивън Карлайъл, който доскоро заемаше позицията на президент на General Motors за Канада.

Йохан де Нисшен, който ръководи Cadillac в последните четири години, изненадващо беше освободен от поста си. На този етап не се съобщава официално причината за раздялата, като General Motors коментира единствено, че Нисшен ще преследва нови интереси.

На негово място веднага стъпва Стивън Карлайъл, който доскоро заемаше позицията на президент на General Motors за Канада. Не негова сметка компанията поставя "постигането на здрави връзки с работници и доставчици" на GM в страната.

Миналият месец Cadillac обяви, че планира безпрецедентно разширяване на моделната си гама, като процесът трябва да завърши през 2021 година. От сега до тази година фирмата ще лансира нов модел на всеки шест месеца.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт