728 x 90

Сервизна акция за Lamborghini Aventador, не сменял добре предавките

    Италианските спортни и суперколи винаги са се славели със своя красив дизайн и ненадминати качества на пътя. Но често те са съпровождани от технически проблеми и точно такъв е случаят с флагмана на Lamborghini – Aventador. Италианците ще привикат 1700 коли от модела продадени в САЩ и неизвестна бройка от останалите пазари в сервизите си

    Италианските спортни и суперколи винаги са се славели със своя красив дизайн и ненадминати качества на пътя. Но често те са съпровождани от технически проблеми и точно такъв е случаят с флагмана на Lamborghini – Aventador.

    Италианците ще привикат 1700 коли от модела продадени в САЩ и неизвестна бройка от останалите пазари в сервизите си поради проблеми със скоростната кутия.

    Макар и да е част от VAG, Lamborghini изпитва проблеми с настройката на автоматичната трансмисия, която работи в тандем с V12 мотор. Дефектът се появява при връщане на предавка от ниски обороти, когато двигателят се форсиса прекомерно. Очевидно, работата на кутията с два съединителя не е добра.

    Сервизната кампания ще засегне моделите от 2012 до 2018 година, като в сервизите ще минават както купета, така и роудстъри от серията.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт