728 x 90

Серджо Маркионе e между живота и смъртта

Серджо Маркионе e между живота и смъртта

Доскорошният бос на автомобилния гигант FIAT Серджо Маркионе се бори за живота си, твърдят редица италиански медии. Това е и причината за светкавичната смяна на 66-годишния Маркионе с Mайк Менли, досегашен шеф на Jeep и Ram. Според италианските журналисти Маркионе е бил приет в интензивното отделение на реномирана клиника в Цюрих и неговото състояние дори

Доскорошният бос на автомобилния гигант FIAT Серджо Маркионе се бори за живота си, твърдят редица италиански медии. Това е и причината за светкавичната смяна на 66-годишния Маркионе с Mайк Менли, досегашен шеф на Jeep и Ram.

Според италианските журналисти Маркионе е бил приет в интензивното отделение на реномирана клиника в Цюрих и неговото състояние дори е било определено като необратимо. Главният изпълнителен директор на FCA планираше да се върне на работа до края на юли, когато трябваше да приключи възстановяването от операция на рамото. Вместо това, здравословното състояние на Маркионе се е влошило. Според непотвърдена информация досегашният шеф на FIAT страда от рак на простатата.

66-годишният Маркионе претърпя операция на дясното рамо в началото на месеца и не се е показвал публично от 26 юни насам, когато лично връчи на италиански карабинери в Рим няколко патрулки Jeep Wrangler.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт