728 x 90

Tesla ще прави и текила

    Една от шегите на Илън Мъск за фалита на Tesla, която той илюстрира със сериозно количество „изпита” текила, вследствие на която беше „припаднал”, може да стане реалност, но като сериозен бизнес. Патентното ведомство в Щатите потвърди, че компанията на Мъск е подала документи за названието Teslaquila и съответно, има намерение да започне да предлага собствена

    Една от шегите на Илън Мъск за фалита на Tesla, която той илюстрира със сериозно количество „изпита” текила, вследствие на която беше „припаднал”, може да стане реалност, но като сериозен бизнес.

    Патентното ведомство в Щатите потвърди, че компанията на Мъск е подала документи за названието Teslaquila и съответно, има намерение да започне да предлага собствена марка текила.

    Идеите на Мъск не се ограничават само с производството на електромобили, като най-популярни засега са космическата програма на SpaceX и свръхбързите влакове Hyperloop, но това не означава, че той не пробва нови неща.

    Все още обаче няма информация за бъдещото производство, но се знае, че и текилата на Tesla ще е от кактуси, като всички останали марки. Остава обаче да разберем, ако този бизнес проект тръгне, какво ще е по-различното в сравнение с конкуренцията, защото Мъск едва ли ще си позволи да лансира продукт, който по нищо няма да се отличава от тези, които вече са утвърдени на пазара.

    Засега Мъск се ограничи със снимка на етикета на бъдещия алкохолен бранд на компанията му Teslaquila.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт