728 x 90

Ford спира сглобката на Mondeo и S-Max за девет дни поради свръхпроизводство

Ford спира сглобката на Mondeo и S-Max за девет дни поради свръхпроизводство

Ford ще преустанови временно производството в завода си до Валенсия, Испания, където се сглобяват моделите Mondeo, S-Max, Galaxy, Kuga, Tourneo Connect и Transit Connect. По информация на Reuters, предвижда се спирането на работата да бъде в рамките на около девет дни. По-рано този месец, заводът не функционираше за три дни. Причината за тези паузи в процеса

Ford ще преустанови временно производството в завода си до Валенсия, Испания, където се сглобяват моделите Mondeo, S-Max, Galaxy, Kuga, Tourneo Connect и Transit Connect.

По информация на Reuters, предвижда се спирането на работата да бъде в рамките на около девет дни. По-рано този месец, заводът не функционираше за три дни.

Причината за тези паузи в процеса на асемблиране е слабото търсене на някои от моделите на фирмата. От Синия овал не коментират кои пазари са причинители на мини кризата, нито кои модели се намират в свръхпроизводство в момента.

Ford далеч не е единственият производител в индустрията, който прибягва до временно спиране на производството. Само през последната седмица няколко марки обявиха подобни мерки, като най-наскоро Land Rover преустанови времето монтажната дейност във Великобритания поради спад на продажбите в Китай.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт