728 x 90

Джордж Клуни продава Harley-Davidson за благотворителност

Джордж Клуни продава Harley-Davidson за благотворителност

Холивудската звезда Джордж Клуни продава чисто новия си мотоциклет Harley-Davidson за благотворителност, като началната му цена ще е 25 000 долара. Актьорът има Dresser Touring Ultra Limited FLHTK, а парите ще отидат за построяването на къщи на ветерани от американската армия, получили тежки наранявания по време на службата си. Наддаването върви в eBay, а Клуни

Холивудската звезда Джордж Клуни продава чисто новия си мотоциклет Harley-Davidson за благотворителност, като началната му цена ще е 25 000 долара. Актьорът има Dresser Touring Ultra Limited FLHTK, а парите ще отидат за построяването на къщи на ветерани от американската армия, получили тежки наранявания по време на службата си.

Наддаването върви в eBay, а Клуни потвърди, че решението му е повлияно от съпругата му Амал. А тя е заявила на звездата, че дните му за мотоциклетист са приключили.

Повод за това стана инцидентът, който претърпя Клуни през юли, когато скутерът му беше блъснат от автомобил на остров Сардиния в Италия. При катастрофата Клуни излетял от седалката и се приземил на около 7 метра от удара, като беше получил леки травми от падането на асфалта. След това той заяви, че каската му е спасила живота.

Моторът на Клуни е едва на 40 километра и той ще постави автографа си на него при предаването му на новия му собственик.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт