728 x 90

Китайци се самопровъзгласиха за най-бързо развиваща се автомобилна компания

Във вътрешен анализ на изминалата 2018 година, Lynk & Co се самопровъзгласи за "най-бързо развиващата се автомобилна компания през последните години". Китайците са реализирали 120 414 превозни средства през изминалите 12 месеца, което не е впечатляващ резултат, но далеч по-важен е фактът, че фирмата е на само три години. По какви критерии е направено въпросното

Във вътрешен анализ на изминалата 2018 година, Lynk & Co се самопровъзгласи за "най-бързо развиващата се автомобилна компания през последните години". Китайците са реализирали 120 414 превозни средства през изминалите 12 месеца, което не е впечатляващ резултат, но далеч по-важен е фактът, че фирмата е на само три години. По какви критерии е направено въпросното заключение засега остава тайна.

За тези три години производителят е успял да създаде над 220 дилърства в родината си, където към момента продава само два серийни модела – 01 и 02, кросоувър и SUV. Скоро ще бъдат лансирани и 03 седан и 04 хечбек, които се очаква бързо да повишат драстично продажбите на Lynk & Co. 

Друга важна задача на бранда ще бъде експанзия на европейския пазар, като първата цел ще бъдат градовете Брюксел, Амстердам, Лондон, Мюнхен и Барселона. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт