728 x 90
Error, no Ad ID set! Check your syntax!

Porsche предупреди – цените нагоре с 10% в случай на Брекзит без сделка

  Porsche започна да съобщава на клиентите си във Великобритания, че е възможно в най-скоро време автомобилите на марката да поскъпнат с близо 10 процента.  Увеличението може да засегне дори клиенти, които вече са поръчали своите нови коли. Ако това се е случило след 18 януари, то съществува вероятност цената да бъде променена преди доставка. Причината

  Porsche започна да съобщава на клиентите си във Великобритания, че е възможно в най-скоро време автомобилите на марката да поскъпнат с близо 10 процента. 

  Увеличението може да засегне дори клиенти, които вече са поръчали своите нови коли. Ако това се е случило след 18 януари, то съществува вероятност цената да бъде променена преди доставка.

  Причината за това е несигурността около Брекзит. UK трябва да напусне Европейския Съюз на 29 март тази година, но все още няма подписано споразумение по ключови точки за автомобилната индустрия.

  Ако се стигне до Брекзит без договор, то най-вероятно ще видим 10-процентна такса върху вноса и износа на стоки от Великобритания, което би се отразило директно на цените на автомобилите.

  Autoclub.bg
  ADMINISTRATOR
  ПРОФИЛ

  Свързани публикации

  Оставете коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

  Най-нови

  AUTOCLUB.BG във Facebook

  Facebook Pagelike Widget