728 x 90

BMW стартира производството на обновената Серия 7

BMW стартира производството на обновената Серия 7

BMW стартира серийното производство на модернизираната версия на 7-Series, която е със силно променана външност и модернизирани двигатели. Сглобяването на лимузината се извършва в германския Динголфинг. От вратитите на този завод се излезли 1,9 милиона машини Серия 7 от 1977 г. насам.В интериора на обновеното BMW Серия 7 правят впечатление оформеният по нов начин волан

BMW стартира серийното производство на модернизираната версия на 7-Series, която е със силно променана външност и модернизирани двигатели. Сглобяването на лимузината се извършва в германския Динголфинг. От вратитите на този завод се излезли 1,9 милиона машини Серия 7 от 1977 г. насам.
В интериора на обновеното BMW Серия 7 правят впечатление оформеният по нов начин волан със структурирани полета за управление на асистиращите системи. Като опция се предлага озвучителна система Bower & Wilkins Diamond 3D Surround Sound. Развлекателната система е от последно поколение като за задните места се предлагат два сензорни дисплея с диагонал 10 инча.

Двигателната гама на фейслифта на BMW Серия 7 е претърпяла всеобхватна модернизация и цялата палитра от двигатели, включително Plug-in хибридно задвижване от най-ново поколение. Всички варианти на двигателите отговарят на нормата за вредни емисии Euro 6d-TEMP. Най-големият V-образен 12-цилиндров двигател на BMW M760Li xDrive вече е оборудван с бензинов филтър за твърди частици. Новият V8-цилиндров мотор при BMW 750i xDrive е с увеличена с 80 к.с. максимална мощност до 530 к.с. Предлагат се и три дизелови двигателя с мощност от 265 к.с. до 400 к.с. Plug-in хибридните модели на новото BMW Серия 7 вече се оборудват с адаптиран специфично за модела редови 6-цилиндров бензинов двигател и модернизирана високоволтова батерия. Системната мощност в режим Sport е повишена до 394 к.с. Електрическият пробег е удължен до 50 и 58 километра.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт